اولین کارگروه استانی بیماران صعب العلاج در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛این کارگروه باحضور دکتر غلام نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،دکتر دهراب پور مدیرکل بیمه سلامت استان،دکتر شهامت معاون درمان،دکتر انصاری معاون غذار وداروی دانشگاه ومدیر درمان سازمان تامین اجتماعی ودیگر اعضای این کارگروه برگزار شد.
درگذشته تنها 5 بیماری ام اس، همودیالیز، پیوند کلیه، تالاسمی و هموفیلی تحت پوشش خاص بیمه سلامت بود که از زمان راه اندازی صندوق بیماران صعب العلاج و خاص 9 بیمار دیگر به جمع این بیماران اضافه شده است که 5 نفر بیمار اوتیسم، 3 نفر بیمار کیستیک فیبروزی و یک نفر بیمار به موکو پلی ساکاریدوزبوده است.
در مجموع هم اکنون 1228 نفر بیمار خاص در استان از خدمات خاص بیمه ای استفاده می کنند بگونه ای که در آبان ماه یک میلیارد و 814 میلیون و 800 هزار تومان سازمان بیمه سلامت برای این تعداد بیمار هم در بخش بستری هم در بخش سرپایی هزینه کرده است.
هم اکنون بیماری های خاص و صعب العلاج تحت پوشش از 5 بیماری به 27 بیماری تعمیم داده شده که درحال حاضر 17 بیماری در سامانه شهروندی بیمه سلامت به آدرس Bimehsalamatiranian.ir است که بیماران می توانند اقدام به خود اظهاری نموده و سپس از طریق سامانه مدیریت بیماری های نادر وزارت بهداشت، نشان دار شده و جهت استفاده از تخفیفات ویژه بیمه ای به اداره کل بیمه سلامت استان ارجاع داده می شوند.
این کارگروه نیز به صورت ماهانه برگزار خواهد شد و همه بیماران صعب العلاج از ابتدای سالجاری می توانند به اداره کلی بیمه سلامت مراجعه کرده و پرونده خود را ارائه نمایند.
چنانچه بیماران جزو 107 بیماری که می توانند از اعتبارات بلاعوض تحت عنوان خارج از ضوابط استفاده کنند مراجعه نمایند و حائز استفاده باشند، طی جلسات هفتگی کمیته بیماران صعب العلاج و خاص در بیمه سلامت استان پرونده بیماران را بررسی و تا سقف 50 میلیون تومان بر اساس پرونده بیمار و نظر کمیته برای آنها پرداخت خواهد شد.
گفتنی است؛ این کارگروه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مدیرکل بیمه سلامت استان، معاونین درمان و غذا و داروی دانشگاه و معاون درمان سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.



